Bedrijfspand - de Kneus

Voor deze opdracht is GirginDesigns gevraagd om het bestaande autodemontagebedrijf, gelegen aan de Komeetweg in de Binckhorst, te herontwerpen op een nieuwe locatie gelegen aan de Prismastraat in Pijnacker/ Nootdorp.

Informatie

Adres: Prismastraat – Pijnacker/ Nootdorp
Opdrachtgever:  Autodemontagebedrijf de Kneus
Status: Opgeleverd
Start bouw:
2013
Oplevering: 2014

een paar details

Doelstelling van de opdracht

De opdrachtgever van het autodemontagebedrijf de Kneus heeft GirginDesigns gevraagd om mee te denken, hoe de bestaande onderdelen van het bedrijfshal zo veel mogelijk hergebruikt kunnen worden in een nieuw ontwerp op een nieuwe locatie met een nieuwe uitstraling.

resultaat

Herontwerp op een nieuwe locatie

Naar tevredenheid van de opdrachtgever bestaat dit herontwerp voornamelijk uit bestaande onderdelen van het originele pand. Samen is er gekeken wat er aan  functie, levensduur en kwaliteit van het materiaal weer toegepast kan worden. De nieuwe indeling van het ontwerp zorgde er ook voor dat er aanvullingen aan materiaal toegepast moest worden. In combinatie van oud met nieuw materiaal aan de hand van een nieuw ontwerp is een herboren autodemontagebedrijf de Kneus ontstaan die nog jaren mee kan in haar kwaliteit en uitstraling. Met trots bieden wij het nieuwe autodemontagebedrijf de Kneus gelegen aan de Prismastraat in Pijnacker/ Nootdorp.

meer projecten

Tandir
© Copyright - GirginDesigns architectenbureau